ceRIta HarI Raya

hari ni aku kembali ke opis..setelah bcuti2 malaysia cuti raya ehehehheh🙂 sambutan raya tahun ni bagi aku cam tahun2 lepas gak..menarik pagi raya sbb memasing sibuk menggayakn baju raya..family aku ngan tema kaler biru,maklong aku kaler oren,makcik alu kaler brown..memang happening pagi raya..pastu lak ade sesi fotografi cam biase aku la yg jd tukang amik gambo..klu sempat minggu ni nk edit smua gamba pastu nk burn dlm cd then aku nk jd tukang jual cd aksi aksi melampau di hari raya..leh bawak untung tu..ahakkssss

aku tak ke mana pung cuti lelame ni..dok uma je..basuh pinggan je keje aku..family yg dtg bkn nk makan biskut raya je..siap nk mereka cipta nk makan pe..sib baik peti sejuk kat uma tu penuh ngan isiannye..

kutipan duit raya thn ni hanya rm12..ehehehhehe..lawak2..ade gak insan2 yg prihatin kat aku ni tu pung setelah bkali2 aku menolak ngan alasan aku da bekerja tp diorang kata ni ikhlas tak kisahlah da bekerja..ihihihihihiihih..

igtkn usu nk bg duit raya thn ni tp mengecewakn bile usu kata aku tak layak tuk trime duit raya..baru thn ni usu sedar aku tak layak dpt duit raya..klu dpt sure aku da meronggeng jln2 cari makan🙂

semalam ayah anta aku balik ke s.alam sbb kebetulan diorang nk gi beraya kat klang so da tlanjur mntk anta la..malas aku nk berasak asak naik bas..

da sampai opis ni mmg byk keje nk wat..nnt2 aku tulis lg ek..🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: