HaRI iNi

ari ni aku da start pose nam..insyaallah                                                                                    

tak sahur pn pagi td..mlm ni gi klang kot ade jemputan dr big boss🙂 makan makan ehehehhehe 

mggu ni bz gak ngan keje yg melambak pas cuti panjang..clien pung makin rmai wat pmohonan cerai..sabo jela da keje pun nama ye..

ptg jumaat pas keje aku kena rush balik banting..kaum kerabat mak nk datang ari sabtu so psiapan kena wat..igt nk wat laksa la..ari ahad lak maybe adik konvoi ngan member2 dier nk dtg uma..tu lom staff2 ayah,jiran tetangga..thn ni takde lak dgr ayah nk wat open house cam thn2 lps..

keje aku cam biase la kat dapur je la jawap ye..almaklumlah anak pompuan sorg..klu tak aku yg tlg mak sape lg kn..plan nk gi tgk wayang ngan bib tpakse tangguh smpi mggu dpn tu pn klu takde plan lain..

lgpn kesian kat bib mggu ni sure dier penat..keje tanpa henti..org cuti lg dier jelah kat opis tu..tido,makan,mandi smua kat opis..raya ke3 da start keje smpi ari ni baru dpt rest..13hb lak kusus kat kl..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: