2 hari di kuala kangsar

di ujung syawal.. aku masih sempat beraya kat uma usu..klu tak sampai kuala kangsar sure kena kutuk ngan usu..pagi sabtu da gerak ke kuala kangsar dlm kul 11 lebih aku da sampai sana..sampai2 je tengok uma usu dan kawasan sekitarnya da dipenuhi ngan manusia..adesssss ramainye orang..

umah terbuka ketua polis daerah..mau tak ramai..sib baik cousin aku yg ber4 tu balik gak same2 ngan aku..klu tak mau mati kutu melayan karaoke yg sampai ke petang tu..

semua da tersedia..berapa gerai aku tak sempat nak kira..ade bape jenis makanan pung aku tak pasan..da tlampau banyak makanan..aku ngan cousin layan sate,laksa je..tengok2 kat dapur ade 2 bucket kfc..so layan…

dr kul 12 smpi kul 4 dok memerhati orang je keja kitaorang..cam2 ragam..sekali sekala dok layan ps2..

paling best layan faris la..lame sgt tak jumpe..bergusti je la keje aku ngan faris..

pagi smlm aku sempat dok shopping ngan maksu..best best🙂 murah murah lak tu..tak sempat pung smlm layan laksa tepi sungai..masa suntuk sgt..

p/s: aku terasa hati sgt ngan sorg mamat ni..klu leh tgk bumbung keta dier pung taknak:(

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: